Declarația privind avortul recomandat din punct de vedere medical (Asociația Medicală Mondială)
Duminică, 13 Mai 2018 22:16

Asistență pentru Asociația Medicală Mondială, cu privire la schimbările intenționate în „Declarația privind avortul recomandat din punct de vedere medical” (în continuare Declarația) care urmează să revizuiască „Declarația privind Avortul Terapeutic”.

Notă: Remarcăm, suplimentar față de cele scrise în documentul de poziție, că în conformitate cu numeroase relatări și mărturii ale medicilor, cuprinse în Declarația de la Dublin - www.Dublindeclaration.com în practic oricare situație de urgență există tratament medical recomandat, altul decât avortul, pentru salvarea vieții mamei. Spre exemplu sarcina ectopică, unde copilul oricum nu poate fi salvat; cancerul - se cunosc numeroase cazuri în care copilul a supraviețuit sănătos chimioterapiei prescrise mamei; septicemie. De asemenea, în cazul sarcinilor avansate, viața ambilor pacienți poate fi salvată prin efectuarea de secțiune cezariană.


DOCUMENTE

Scrisoare către Asociația Medicală Mondială (traducere) [pdf]

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography