Conferință „Pentru viață”
Vineri, 25 Aprilie 2014 21:52

Asociația Mâini Deschise, Clinica Provita Internațional și Asociația Pro-vita filiala București organizează sâmbătă, 10 mai, la Călărași, prima conferință dintr-o serie de evenimente care se doresc a fi de amploare națională.

La eveniment sunt așteptați creștini cât și persoane de alte religii; cadre medicale; oameni din cadrul organizațiilor Pro Vita; conducători ai bisericilor evanghelice împreună cu soțiile lor; lucrători cu copiii și tinerii; reprezentanți ai guvernului local; reprezentanți ai parlamentului; preoți ortodocși activi în misiunea Pro Vita: studenți ai școlilor biblice, oameni influenți din România și probabil și din alte țări.

Tema generală este să inspirăm și să echipăm pe cei prezenți, ca aceștia să devină o voce pentru copiii nenăscuți ai României, care nu au voce. Vom oferi 10 modalități practice prin care fiecare persoană poate susține inițiativele Pentru Viață din România.

Teme de discuție:

  • Efectul real al avortului asupra femeii
  • Drepturile și potențialul celor nenăscuți
  • Cum pot să ajuta la scăderea ratei avortului în orașul meu?
  • Cum pot ajuta o femeie însărcinată care ia în calcul varianta avortului?
  • Cum pot să inițiez acțiuni „pentru viață”?
  • Cum pot promova valorile „pentru viață” în școli?
  • Legislație care încurajează acțiuni „pentru viață”

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography