Planned Parenthood - istoria completă

Planned Parenthood (Paternitatea Planificată, PP) este principala organizație care promovează avortul și educația sexuală pe plan internațional. O importantă preocupare a PP este lobby-ul politic pentru schimbarea legislațiilor care apără valorile morale și drepturile parentale. Prin activitatea sa, PP continuă și amplifică experimentul „revoluției sexuale” care a distrus morala sexuală și socială sănătoasă care domina lumea occidentală până în anii 1950.

Planned Parenthood este prezentă, prin organizațiile afiliate, în zeci de țări. Afiliata din România se numește Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS), iar cea din Republica Moldova, Societatea de Planificare a Familiei.

Raportul „Planned Parenthood - Istoria completă” detaliază istoricul și activitatea Planned Parenthood și a afiliatelor sale. Documentul are ca autor ADF International, alianță juridică ce are misiunea de a apăra libertatea religioasă, sanctitatea vieții, căsătoria și familia. Traducerea, adaptarea și unele dintre notele explicative aparțin PRO VITA București.

Citiți PLANNED PARENTHOOD - ISTORIA COMPLETĂ.

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography