Înapoi la școală. La școala PRO VITA! Imprimare Email

E lucru știut că nu poți judeca și aprecia corect, atunci când trebuie să adopți o poziție față de un subiect anume sau față de situațiile cu care te întâlnești în viață, dacă nu ai repere și criterii solide, verificate în timp. Această afirmație este valabilă și atunci când trebuie să alegi între a fi pro-avort sau pro-viață, sau în alte dispute de actualitate precum cele care privesc căsătoria, familia etc. Ai toate datele necesare pentru a-ți forma opinia? Sunt aceste informații bazate pe un suport faptic și logic solid?

Dacă dorești să îți aprofundezi cunoştinţele despre gândirea pro-vita, din diferite perspective, sau dacă vrei să te pregătești pentru susţinerea acestor opinii într-o discuţie, ai ajuns unde trebuie: la „școala pro-vita”!

Centrul nostru online conține articole-școală, studii, statistici și o invitație la a vizita biblioteca de carte și film de la sediul nostru.

Informația este putere. Fii informat, ca să fii puternic! Citeşte mai multe.

 
Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Avocat

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Copyleft - Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography