RAPORT: Planned Parenthood - istoria completă
Joi, 01 Septembrie 2016 08:36

Planned Parenthood (Paternitatea Planificată, PP) este principala organizație de promovare a avortului și a educației sexuale în lume, sub acoperirea așa-numitelor „drepturi sexuale și reproductive”. O importantă preocupare a strategilor PP este lobby-ul politic pentru schimbarea legislațiilor care apără valorile morale și drepturile parentale, acestea fiind obstacolele principale din calea realizării obiectivelor oculte ale organizației.

Deși teoretic un ONG cu sediul în SUA, Planned Parenthood are caracteristicile unei adevărate industrii, cu o „cifră de afaceri” de circa 1 miliard de dolari anual și subvenții de la numeroase guverne și de la instituții internaționale (UE, ONU). Doar guvernul american o finanțează cu circa 450 milioane USD anual.

Planned Parenthood este prezentă, prin organizațiile afiliate, în zeci de țări, inclusiv în țări în curs de dezvoltare. Afiliata din România se numește Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS), iar cea din Republica Moldova, Societatea de Planificare a Familiei. Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală este și principala susținătoare a introducerii cursurilor obligatorii de „educație” sexuală.

În fapt, PP continuă și amplifică experimentul „revoluției sexuale” care a distrus morala sexuală și socială sănătoasă care domina lumea occidentală până în anii 1950. De aceea, părinții responsabili trebuie să se ridice în apărarea copiilor lor, pentru a căror devenire vor da, ei în primul rând, socoteală în fața celor doi judecători supremi: unul al acestui veac - Istoria, și celălalt, al tuturor veacurilor - Hristos.

Raportul PLANNED PARENTHOOD - ISTORIA COMPLETĂ detaliază istoricul și activitatea Planned Parenthood și a afiliatelor sale. Documentul are ca autor ADF International, alianță juridică ce are misiunea de a apăra libertatea religioasă, sanctitatea vieții, căsătoria și familia. Traducerea, adaptarea și unele dintre notele explicative aparțin PRO VITA București.

Citiți raportul PLANNED PARENTHOOD - ISTORIA COMPLETĂ.

 

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography