CE ANUME ÎL ÎNVĂŢAŢI PE COPILUL MEU? Un medic expune minciunile educaţiei sexuale
Vineri, 26 Iunie 2015 23:32

Dr. Miriam Grossman - Ce anume îl învățați pe copilul meu?

Editura Provita Mediawww.provita.ro, București, 2015
ISBN 973-86620-7-9

Dacă încă mai credeţi că educaţia sexuală e o poveste despre copii și barză, vă înșelaţi. Dar educația sexuală nu înseamnă nici știință. Dacă sunteți părinte de copii educați în sistemul de stat, aveți nevoie să știți ce se întâmplă.

În cartea Ce anume îl învățați pe copilul meu?, dr. Miriam Grossman smulge vălul educației sexuale de astăzi, expunând un adevăr sordid. În loc să-i învețe pe copii realitatea vieții, educatorii de educație sexuală îi mint, ignorând datele medicale în favoarea unei propagande politizate și periculoase, care le-ar putea distruge viața pentru totdeauna.

În cartea Ce anume îl învățați pe copilul meu? veți afla ceea ce educatorii de educație sexuală nu doresc să aflați:

  • De ce fondatorul discreditat al „sexologiei” – mort deja de jumătate de secol – are o influență mai mare asupra educației sexuale decât cei mai eminenți neurobiologi;
  • Cum informația transmisă copilului dvs. minimalizează gravitatea unor infecții frecvente precum herpesul, negii și Chlamydia;
  • De ce nu este sigur „sexul protejat”: de ce prezervativele nu-i protejează pe adolescenții dvs. de cele mai grave boli cu transmitere sexuală;
  • Cum încearcă educatorii de educație sexuală să normalizeze comportamente la limită – ignorând riscurile de sănătate ale copiilor dvs.

Instituția educației sexuale ar dori să vă adoarmă cu ideea că ei știu cel mai bine ce trebuie să spună copiilor dvs. Totuși, epidemia de infecții cu transmitere sexuală la tineri astăzi este o mărturie a existenței unui sistem înnebunitor.

Părinții trebuie să se înarmeze cu date – date concrete din viață. Asta face dr. Miriam Grossman în cartea Ce anume îl învățați pe copilul meu?, o carte esențială, informându-vă cum să vă protejați copiii.

Miriam Grossman, dr. în științe medicale, este medic psihiatru certificat pentru adulți, adolescenți și copii, care a început să scrie volumul Ce anume îl învățați pe copilul meu?, în calitate de cercetător principal la Institutul de Politici „Clare Boothe Luce”.

După apariția ultimei sale cărți Neprotejată: un psihiatru dintr-un campus universitar dezvăluie modul în care corectitudinea politică pune în pericol toți studenții, publicată în noiembrie 2006 de Editura Sentinel (Penguin), dr. Miriam Grossman a dat interviuri la peste 150 de posturi de radio, TV, la știri sau show-uri TV. Cronici apreciative despre lucrarea dr. Miriam Grossman au apărut în The Wall Street Journal, National Review, The Weekly Standard, The American Spectator, Townhall.com, NewMax.com și în alte publicații.

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography