25 de mituri despre întreruperea de sarcină
Joi, 19 Mai 2016 19:21

Centrul de Informare și Cercetare în Sănătatea Reproductivă - 25 de mituri despre întreruperea de sarcină

Colecția „Vreau să Aflu”, Iași, 2016

„Cartea aduce argumente puternice de ordin știinţific împotriva celor care privesc întreruperea de sarcină ca pe o simplă procedură lipsită de importanţă și la bunul plac al oricui. Ea se adresează deopotrivă mamelor, taţilor, medicilor, psihologilor și tuturor celor ce sunt conștienţi că avortul este o greșeală cu consecinţe ireparabile și cu siguranţă va îndruma pe calea cea bună pe cei care, în momente de cumpănă, găsesc în avort rezolvarea profund greșită pentru o sarcină nedorită. Ca medic, consider că ar trebui citită cu atenţie de toţi colegii pentru că toţi suntem datori a ne osteni în apărarea vieţii pe care nu avem cu nici un chip dreptul să o curmăm.”

Asist. Univ. Dr. Dan Mihalcea, Medic primar obstetrică-ginecologie, Maternitatea Cuza Vodă, Iaşi

Pentru procurare: www.ciscr.ro, contact@cicsr.ro

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography