Războiul împotriva populaţiei

Jacqueline Kasun - "Războiul împotriva populaţiei"

Editura Provita Media, Bucureşti, 2008, 336 p.

razboiul impotriva populatiei

Cartea „Războiul împotriva populaţiei”, Jacqueline Kasun, respinge ferm ideea care spune că populaţia lumii  se înmulţeşte într-un ritm prea mare. Dr.  Jacqueline Kasun este profesor de economie la Universitatea de Stat Humboldt din Arcata, California. Scrierile sale au apărut în publicaţii precum The Wall Street Journal, Public Interest, The American Spectator, The Christian Science Monitor şi alte publicaţii, precum şi în reviste de specialitate.

Concluzia autoarei, care se susţine pe date culese din literatura de specialitate şi din documente oficiale, este şocantă. Ea spune că la baza acestor campanii se află în prezent o adevărată industrie. Acest aparat instituţional global, care asigură controlul internaţional al populaţiei, se foloseşte de miliarde de dolari de la bugetul public, precum şi de mari eforturi ale instituţiilor filantropice private. În agenda lor este încorporată şi un soi de planificare socială, care, de fapt, legitimează un control draconic al familiilor, bisericilor şi al altor instituţii voluntare pe tot cuprinsul globului.

Charles E. Rice, profesor de drept la Universitatea Notre Dame, consideră că mişcarea pentru controlul populaţiei este „unul dintre cele mai bine păstrate secrete din lume, este natura răului.”

J.P. Mc Fadden, editor la Human Life Review, susţine un punct de vedere asemănător: „Cartea dr. Jacqueline Kasun dezvăluie mult mai multe scenarii despre mitul „suprapopulaţiei” – de pildă, ce se ascunde în spatele „educaţiei sexuale”.

Tom Bethell, Hoover Institution, Universitatea Stanford declara: „Cartea bine-documentată a dr. Jacqueline Kasun oferă o prezentare şocantă a mişcării controlorilor populaţiei, care se folosesc de multe miliarde de dolari şi a efortului lor de a impune controlul populaţiei la nivel global.  Merită să ajungă la un public cât mai larg cu putinţă.”

Cartea oferă şi un răspuns, oarecum indirect, la criza demografică din România de astăzi, criză pe care sociologii, cu datele pe care le au, o compară cu situaţia din perioada războiului. (Prezentarea aparţine autorilor ediţiei în limba română)

Pentru procurare, contactaţi editorii:
Larisa Iftime, Asociaţia Provita Media, tel: +40/21/210.34.27, 0040/726.679.460
www.provita.ro, e-mail provitamedia @ gmail punct com
 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography