Strategia Națională de Sănătate 2014-2020 (Guvernul)
Luni, 03 Februarie 2014 09:01

Memoriu adresat Ministerului Sănătății, în contextul dezbaterii publice privind 4 proiecte de acte normative:

  • HG privind aprobarea strategiei naţionale de sănătate 2014-2020 (Aria strategica de intervenţie 1: „Sănătate publică”, OS 1.1. Îmbunătăţirea stării de sănătate şi nutriţie a gravidei şi copilului; OS 1.2. Reducerea numărului de sarcini nedorite, a incidentei avortului la cerere şi a ratei mortalităţii materne prin avort)
  • HG privind aprobarea pachetului programelor naţionale de sănătate (specific Programul național de sănătate a femeii și copilului, Subprogramul de sănătate a femeii)
  • HG pentru aprobarea pachetului minimal şi pachetului de servicii de bază
  • HG privind modificarea şi completarea hotărârii guvernului nr. 720/2008 pentru aprobarea listei cuprinzând denumirile comune internaţionale corespunzătoare medicamentelor de care beneficiază asiguraţii, cu sau fără contribuţie personală, pe bază de prescripţie medicală, în sistemul de asigurări sociale de sănătate

DOCUMENTE

Memoriul

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography