Adeziune la Fundația Politică Creștină Europeană
Marţi, 31 Mai 2011 00:00

Adunarea generală a PRO VITA București a răspuns pozitiv la invitația Fundației Politice Creștine Europene (ECPF) de a adera la această structură. ECPF este o organizație non-guvernamentală pan-europeană, care are rol de fundație politică a Mișcării Politice Creștine Europene (ECPM). ECPF desfășoară activitate specifică de think-tank, pentru crearea și dezvoltarea de analize, idei și opțiuni care să servească drept bază a unor policy papers (document pentru politici publice) axate pe valorile creștine și sociale.

Fundația Politică Creștină Europeană își propune să fie o platformă de legătură și cooperare între nivelele european și național și primește în rândurile sale grupuri de reflecție, ONG-uri și membri individuali cu notorietate care aderă la valorile și principiile creștin-democrației.

Alți membri ai ECPF sunt Care for Europe (Marea Britanie), Fundația pentru Inițiative Democratice (Ucraina), Institutul pentru Etică și Valori (Germania), Institutul Iona (Irlanda), Institutul Științific al Uniunii Creștine din Olanda, Centrul Schuman pentru Studii Europene, World Teach (Romania), Centrul de Bioetică Anscombe (Marea Britanie) etc.

Mai multe informații despre Fundația Politică Creștină Europeană la www.ecpf.info.

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography