Zece feluri în care poți ajuta, fără bani

Întreaga noastră activitate - salvarea copiilor, sprijinul pentru gravide, educația tinerilor - se desfășoară doar mulțumită generozității tale. Cel mai mult ne ajuți atunci când donezi, însă știm că nu mereu o poți face, așa încât îți oferim alte idei grozave despre modul în care să-ți arăți solidaritatea cu Asociația PRO VITA, fără să bagi mâna în buzunar.

1. Vizitează website-urile noastre: www.asociatiaprovita.ro, www.rupetacerea.ro, www.PotiSalvaoViata.ro, www.strigatulmut.ro, www.provitatv.ro, www.totuldespreavort.ro. Fiecare are un specific, toate sunt resurse valoroase. Pune pe saitul tău link sau baner+link către acestea (pentru banere asociatiaprovita.ro vezi aici).

2. Urmărește-ne pe Facebook și Twitter și încurajează-ți prietenii și familia să facă la fel. Împarte anunțurile și postările noastre de acolo.

3. Menționează-ne sau citează-ne atunci când comentezi un articol sau o știre pe internet, sau când discuți pe un forum. Include link la ceea ce citezi, pentru ca și alții să poată citi pe larg.

4. Dacă ai printre cunoscuți oameni de afaceri sau manageri, spune-le despre noi și încurajează-i să sponsorizeze un proiect al nostru. Pot beneficia de facilități fiscale. Amănunte aici.

5. Voluntariază pentru o organizație pro-viață.

6. Invită-ne să venim în orașul tău, pentru o discuție și o proiecție de film. Avem experiența și energia necesare pentru a vorbi oamenilor.

7. Solicită programul pentru tineri „Vreau să aflu” în orașul tău.

8. Dacă realizezi venituri în România, direcționează anual către noi 2% din impozitul deja plătit statului. Nu te costă nimic! Și poți convinge să facă același lucru și pe apropiații tăi - prieteni rude, colegi etc. Detalii aici.

9. Roagă-te. Am lăsat la urmă ce e mai important: roagă-te pentru noi, pentru ca Dumnezeu să ne întărească în lupta pentru cauza pe care o servim: apărarea vieții umane.

10. Ținând legătura cu noi și promovând ideile și valorile pro-viață, ne ajutați mai mult decât credeți - și veniți chiar voi în sprijinul întregii comunități.


Te rugăm să plasezi pe site-ul tău unul din bannerele de mai jos cu legătură către www.asociatiaprovita.ro.

88x31 px

100x100 px

468x60 px

100x330 px

 

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography