Alocă 20% din impozitul pe profit pentru cei în nevoie!

Stimate antreprenor sau director,

Poţi da foarte simplu o mână de ajutor pentru rezolvarea unor nevoi stringente din comunitate, reflectate în programele sociale ale organizației noastre. Prin sponsorizare sau prin parteneriate de CSR, fără efort financiar suplimentar, vei avea mulţumirea că o parte din eforturile voastre sunt valorificate în comunitate, prin noi.

Sponsorizări

Alege să sponsorizezi Asociaţia PRO VITA filiala București şi îţi poţi deduce sponsorizarea din impozitul pe profit, conform legii (în limita cumulativă a 20% din impozit și 0,5% din cifra de afaceri).

Alege o activitate pe care să o sprijini!

Cum să faci sponsorizarea?

Parteneriate CSR

Include programele noastre sociale în strategia de CSR a firmei tale! Astfel oferi angajaților tăi ocazia să se facă utili prin voluntariat, iar proiectelor noastre sociale ocazia de a deveni mai cunoscute în comunitate. Pentru detalii și pentru a încheia un astfel de parteneriat, te rugăm să ne contactezi.

Alte modalități de a ajuta

  • angajaţii firmei tale pot alege să redirecţioneze către noi 2% din impozitul plătit statului în anul anterior;
  • achiziționează, pentru persoanele aflate în grija noastră, tichete cadou cu destinație specificată (de ex. alimente sau rechizite), de asemenea neimpozabile (în anumite limite). Contactează-ne pentru detalii;
  • „Ghidul implicării sociale” îți oferă alte idei despre cum o societate comercială poate sprijini o organizație non-profit cu a cărei cauză rezonează.
 

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography