Mama-Purtatoare.ro - exploatarea și traficul de ființe umane sub aparența altruismului
Miercuri, 09 Septembrie 2015 06:21

Mama purtătoare (cunoscută și sub denumirea de „mamă surogat” sau „maternitate de substituție”) este o practică din ce în ce mai răspândită care, pentru a fi acceptată social, se ascunde adesea sub aparența compasiunii și altruismului. Adevărata compasiune, însă, nu poate oculta adevărul: maternitatea surogat constituie o nouă modalitate de a exploata femeile și de a face trafic cu ființe umane, transformând copiii în bunuri comerciale.

Website-ul www.mama-purtatoare.ro, purtând titlul „Mama purtătoare: Pântece de închiriat” reunește resurse legislative, medicale și etice care atrag atenția asupra acestei practici.

PRO VITA București este membră a Uniunii Internaționale pentu Abolirea Surogației.

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography