StrigatulMut.ro


www.strigatulmut.ro este dedicat unuia din cele mai puternice documentare realizate vreodată."Strigătul mut" ("The Silent Scream") este un film care arată că avortul nu "îndepărtează un ghem de ţesuturi", aşa cum afirmă susţinătorii acestuia, ci ucide o fiinţă vie. Filmul prezintă şi explică înregistrarea cu ultrasunete a unui avort prin aspiraţie, în primul trimestru de sarcină. Imaginea copilului nenăscut, ferindu-se de chiuretă şi căscând gura într-un "strigăt mut" în încercarea de a scăpa de instrumentul ucigaş, este una din cele mai dramatice scene captate vreodată.

Filmul este realizat şi prezentat de Bernard Nathanson, fost director al uneia din cele mai mari clinici de avorturi din SUA. Dr. Nathanson a şi-a abandonat ocupaţia criminală, devenind un mare luptător pentru cauza vieţii.

Avortul este o industrie puternică şi influentă. Cei care pretind, cu cinism, că "ajută femeile" operează în toată lumea o reţea de mii de clinici, cu o cifră de afaceri de miliarde de dolari. Bani pătaţi de sânge. Împotriva acestora se poate lupta cu instrumente precum "Strigătul mut". Vizionează filmul şi anunţă şi pe alţii despre el.

La www.strigatulmut.ro mai găsești informaţii privind umanitatea şi drepturile copilului nenăscut, opinii ale oamenilor de ştiinţă, fotografii cu stadiile dezvoltării embrionare etc.

Website-ul este realizat de Asociația PRO VITA București (www.asociatiaprovita.ro).

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography